Selecteer een pagina

De Beweegbundel

De Beweegbundel

De onderdelen van de Beweegbundel zijn gemaakt van pvc en double wall fabric, een techniek die ook wordt gebruikt bij SUP’s en Airtracks. Het bijzondere van deze techniek is dat de onder- en bovenkant van ieder element met duizenden draadjes aan elkaar vastzitten. Hierdoor ontstaat een stabiele ondergrond waardoor je veilig kunt oefenen.

De Beweegbundel is lucht- en waterdicht en kan binnen, buiten en zelfs op het water gebruikt worden. De set wordt geleverd inclusief een elektrische pomp en stevige draagtas en komt met 2 jaar volledige garantie op fabricagefouten.

 

De Beweegbundel - onderdelen

Wat wordt er geleverd

Wat wordt er geleverd

De vloer

Afmeting 200 x 200 cm

De dunne mat

Afmeting 100 x 60 x 10 cm

De balk

Afmeting 300 x 30 x 10 cm

De dikke mat

Afmeting 100 x 60 x 20 cm

De rol

Afmeting 120 x 60 cm

Beweegkaarten Cover

Beweegkaarten

10 beweegkaarten

Prijs en beschikbaarheid

Prijs en beschikbaarheid

De afgelopen maanden zijn professionals uit verschillende disciplines aan de slag gegaan met een eerste testversie van de Beweegbundel. We hebben alle feedback verzameld en verwerkt in de definieve versie. De eerste voorraad Beweegbundels is inmiddels onderweg en komt eind mei bij ons binnen. Reserveren is vanaf nu mogelijk via een bestelling op de site. De introductieprijs is 695,- incl. btw en verzending.

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van de Beweegbundel? Laat dan even je naam en email achter voor onze nieuwsbrief! En vergeet niet om ons te volgen op Facebook en Instagram.